Meciul România – Norvegia din Liga Națiunilor a fost anulat. Nordicii nu au putut face deplasarea la București, și vor pierde meciul la „masa verde”

0

Meciul România – Norvegia, care trebuia să se dispute duminică, de la ora 21:45, în cadrul grupei B, din cadrul Ligii Națiunilor, a fost anulat.

„UEFA ne-a informat că, “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partidă din Liga Națiunilor programată mâine.

Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai dispută. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, se arată în comunicatul transmis de către Federația Română de Fotbal.

Rezultatele obținute de Norvegia în grupa de Liga Națiunilor, se vor anula, iar nordicii vor pierde la masă verde atât meciul cu România, de pe 15 noiembrie, cât și pe cel cu Austria, de pe 18 noiembrie.

UEFA se gândește chiar la variantă, retrogradării echipei Norvegiei, în grupa C valorică a Ligii Națiunilor.

Delegația Norvegiei nu a primit acordul autorităților sanitare de la Oslo, să facă deplasarea la București, din cauza faptului că Omar Elabdellaoui a fost depistat cu COVID-19, iar ceilalți jucători și membri ai staff-ului au fost considerați contacți direcți.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top