Guvernul României își face timp pentru sinistrații din Apuseni. Sperăm să nu fie doar o vizită protocolară și acei oameni să fie ajutați cu adevărat!

0

Premierul Florin Cîțu, alături de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode vor efectua o vizită în județul Alba în zonele afectate de calamitățile produse în ultimile zile. Oficialii guvernamentali vor face o analiză a situației din localitățile unde apele au distrus zeci de locuințe, drumuri și autoturisme.

”Am fost permanent informat despre situația inundațiilor din județul Alba, prin Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne. Am discutat atât cu ministrul de Interne, Lucian Bode, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat. Majoritatea familiilor evacuate din zona Roșia Montană s-au întors la casele lor. Se lucrează la deblocarea Drumului 74A, dar în același timp există trei rute alternative pentru a ajunge în zonă. Aștept de la prefectul județului Alba o evaluare a pagubelor, iar Guvernul va asigura imediat orice ajutor este nevoie pentru a veni în sprijinul celor afectați.” a scris Florin Cîțu pe pagina sa de facebook.

Sperăm ca Guvernul României să se implice serios pentru a venii în sperijinul celor afectați de furia naturii. Bilanțul este dezastruos iar oamenii au nevoie urgent de ajutor pentru a revenii la o viață normală.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top