Fenomen METEO APOCALIPTIC în Ardeal și Banat. Zeci de minute a plouat cu NOROI. În Alba ”specialiștii” au găsit rapid vinovații !

2

Imagini apocaliptice, luni seara în Ardeal și Banat  . Timp de zeci de minute a plouat cu noroi. În zeci de localități s-a abătut o ploaie torențială neagră, mocirloasă. Fenomenul meteorologic a fost semnalat și în județul Alba unde ”specialiștii ” au găsit rapid și vinovații. Zeci de articole făceau referire la acest fenomen ca fiind provocat de industria din Sebeș. 

furtuna
Stropii negri au murdărit străzile, oamenii și maișinile din zonele afectate . Șoferii aflați la volan au trebuit să oprească pentru că nu mai vedeau prin parbriz deloc, ștergătoarele nemaifăcând față mizeriei.

 “Am văzut că e ceva pe parbriz, fiindcă foarte greu l-am șters, tot timpul curgea apa, mizeria, parcă mergeam în spatele unui camion. Posibil de la poluare, să fi fost și ceva furtuna de nisip. Am observat pe parbriz: se vede, ca o depunere, mai ales unde nu merg ștergătoarele, e ca un mâl, așa e, ca un mâl” – spune un conducător auto, citat de Aradon.ro.

„La limita dintre zona unde merg ștergătoarele și zona unde nu merg, se vede clar mâlul pe parbriz” – întărește un alt șofer. ”În spate, se vedea cum picura cu negru, chiar nu știam ce se întâmplă, de ce e așa de murdară”, arată alți șoferi.

 

Cei  pe care i-a surprins ploaia pe stradă, nepregătiți cu umbrele sau pelerine, au avut parte de un șoc. Hainele le-au fost murdărite cu pete de noroi.

„Când am coborât din mașină, la supermarket, am văzut că geaca e plină de pete. Nu mi-am dat seama decât atunci când mi-a spus soția că se știa de dimineață că o să vină o furtună de nisip și m-am gândit că poate aia e” – povestește un alt arădean, pentru Aradon.ro.

Specialiștii citați de aradon susțin că ar fi vorba de o furtună de nisip care să fi purtat praful în atmosferă mii de kilometri. Până acum fenomenul nu a fost explicat de specialiști. În orașe precum Timișoara, Arad, Reșița și în împrejurimi, oamenii au semnalat același fenomen. ”Dimineață mașina era plină de pete roșii de noroi argilos”. sursa foto: Aradon.ro

ploii ploiii

Distribuie

2 comentarii

Lasă un comentariu

Top