Expoziție de artă modernă, joi la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

0

Iubitorii de artă sunt invitați, joi, 13 august, cu începere de la ora 15.00, la vernisajul expoziției de artă modernă: ²Tăcerea cuvintelor², autor Klara Pădurean.

Cuvintele sunt cele care ne călăuzesc prin viață, se cuibăresc în sufletul nostru și, câteodată, rămân acolo pentru veșnicie. Apoi urmează tăcerea… care alină sau rănește. Și când cuvintele au tăcut, vorbesc culorile. Despre emoții, trăiri, sentimente. Nu mai e nevoie de cuvinte. Cuvintele tac, culorile vorbesc. Expoziția este un îndemn la liniște și introspecție, jocul culorilor antrenând privitorul în lumea fantastică a imaginarului.

Prezintă Gabriel Rustoiu, director general-manager Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia şi Maria Carmen Ştefănescu, secretar general Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Direcția Județeană pentru Cultură Mureș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top