Acuma răsfoiți: Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”

Local

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu” atrage atenția autorităților că în județele din Moldova există o mare criză de muncitori calificați în construcția, repararea și administrarea de drumuri, unul dintre principalele motive fiind desființarea acestor specializări la liceele și școlile profesionale de stat

Actualitate

0

În scrisoarea transmisă ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu” a solicitat modificarea Ordonanței Guvernului nr. 26/2011 şi efectuarea unui control real asupra transporturilor agabaritice. Considerăm că instituția responsabilă de repararea și modernizarea drumurilor este cea mai în măsură să îi controleze pe cei care, nerespectând legea, le pot distruge.

Eveniment

0

Angajații Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), de la Centrul de Întreținere și Coordonare (CIC) Snagov, își desfășoară activitatea în barăci de tip ”organizare de șantier”. Acestea nu au încălzire proprie, aer condiționat, apă potabilă sau grupuri sanitare corespunzătoare, angajații fiind nevoiți să își facă nevoile fiziologice într-o cabină ecologică, neracordată la sistemul de canalizare.

Actualitate

0

Recensământul general de circulație pe drumurile publice, care se realizează o dată la 5 ani, trebuia efectuat în anul 2020, însă a fost decalat în contextul pandemiei deoarece nu ar fi putut oferi o imagine de ansamblu corectă a circulației pe drumurile publice având în vedere restricțiile instituite. Ultimul recensământ a fost efectuat în anul 2015 și nu mai este de actualitate, iar țara noastră are nevoie cât mai rapid de o nouă astfel de catagrafie.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, solicită colaborarea cu echipajele de poliție și cu reprezentanții gărzilor de mediu din țară pentru combaterea aruncării deșeurilor menajere și a celor provenite din construcții în zona parcărilor și la marginea drumurilor naționale.

Eveniment

0

Sindicatul Drumarilor” Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), semnalează un posibil caz de incompatibilitate al domnului Ion Lixandru, care este membru în Consiliul de Administrație și, în același timp, este proprietar și administrator al unui grup de firme cu activitate de transport și comerț cu mobilă.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, solicită încheierea unui acord de colaborare intre instituție, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și Inspectoratele de Poliție Județene, astfel încât drumarii să fie anunțați în regim de urgență și să intervină cu promptitudine în caz de accidente și incidente rutiere petrecute pe drumurile naționale și pe autostrăzi.

1 2 3