Acuma răsfoiți: Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, solicită colaborarea cu echipajele de poliție și cu reprezentanții gărzilor de mediu din țară pentru combaterea aruncării deșeurilor menajere și a celor provenite din construcții în zona parcărilor și la marginea drumurilor naționale.

Eveniment

0

Sindicatul Drumarilor” Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), semnalează un posibil caz de incompatibilitate al domnului Ion Lixandru, care este membru în Consiliul de Administrație și, în același timp, este proprietar și administrator al unui grup de firme cu activitate de transport și comerț cu mobilă.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, solicită încheierea unui acord de colaborare intre instituție, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și Inspectoratele de Poliție Județene, astfel încât drumarii să fie anunțați în regim de urgență și să intervină cu promptitudine în caz de accidente și incidente rutiere petrecute pe drumurile naționale și pe autostrăzi.

Eveniment

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), solicită forurilor de conducere ale instituției să administreze și să cheltuiască banii publici cu responsabilitate, iar fiecare decizie privind contractarea de servicii externe să fie analizată la sânge. Tragem acest semnal de alarmă după ce la propunerea Direcției Resurse Umane din cadrul CNAIR s-a hotărât contractarea unor servicii externe pentru a stabili legalitatea drepturilor și obligațiilor prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă în condițiile în care, pentru prestarea acestei activități, există suficienți angajați în cadrul companiei.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai CNAIR, solicită reînființarea echipajelor de control a gabaritului, în subordinea instituției, în contextul în care transporturile auto care depășesc greutatea maximă admisă distrug mai mult decât putem noi repara. Suma prevăzută spre a fi alocată în anul 2021, pentru întreținerea drumurilor naționale, este de 4,5 ori mai mică decât necesarul.

Eveniment

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu” va acționa în instanță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România dacă angajaților nu li se vor încheia asigurări pentru risc de accidente de muncă și boli profesionale, așa cum este stipulat în Contractul Colectiv de Muncă la art. 89.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu” trage un semnal de alarmă cu privire la necesitatea îmbunătățirii condițiilor de muncă pentru angajații C.N.A.I.R. care lucrează în Agențiile de Control și Încasare, unde salariații, remunerați discriminatoriu, sunt expuși pericolului, fiind uneori agresați fizic și verbal de transportatori, dar și unui stres permanent, din cauza condițiilor improprii de muncă, personalului insuficient și lipsei reglementării unor drepturi.

1 2