După ce i-a făcut ”bețivani” pe revoluționarii de la 1848, Mircea Hava, o ceartă pe Viorica Dăncilă că a încurcat Alba Iulia cu Blajul. Se ceartă pe Istoria României cei care au rupt țara-n două.

1

După ce în urmă cu câteva luni primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, afirma într-o ședință a Consiliului Local că în 1848 pe Câmpia Libertății de la Blaj se striga în funcție de cât a băut fiecare, astăzi a devenit ”Lupul moralist” al liberalilor, criticând gafele comise de staff-ul premierului Viorica Dăncilă.

Prim vicepreședintele PNL îi transmite premierului să ia o ”pauză mare”   după confuzia făcută  între Alba Iulia și Blaj.

Când nu te pricepi la nimic, ai măcar umbra de urmă de bun simț să stai „ la cutie”. Însă ea insistă să livreze gafă peste gafă, bulă după bulă, zi după zi. Că nu le nimerește pe alea internaționale, mai că am mai putea înțelege, că nu-i diplomat de carieră și, până la urmă, până și diplomatul, pentru ea, nu-i decât o prăjitură, cel mult un tort. Dar când din haosul gândirii se nasc confuzii între Alba Iulia și Blaj, intre 1848 și 1918, doamna merită o pauză. Mare. – a comentat Mircea Hava pe rețelele de socializare

Același Mircea Hava, afirma totuși că la 1848 pe Câmpia Libertății de la Blaj când se striga ” Vrem sa ne unim cu Țara ” , striga fiecare după cât au băut.

Este ciudat că acestor indivizi precum Hava, Dăncilă, Orban, Dragnea nu le este jenă să  vorbească românilor despre oameni demni, despre români adevărați, despre cei care s-au jertfit pentru acest petec de lume, despre cei pe care i-au uitat și îi comemorează doar în momente festive, cu mâna pe inimă și cu gândul aiurea. Dar totuși le datorăm libertatea.

Se ceartă pe Istoria României cei care au rupt țara-n două. Ăştia nu sunt lideri, sunt nişte inşi care folosesc românii împotriva românilor, folosesc un popor împotriva lui însuşi…Şi noi suntem vinovaţi, toţi! Unii pentru că ne-am lăsat minţiţi, atunci la vot,  alţii pentru că ne-am lăsat manipulaţi acum.

 

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Că erau și bețivani pe-acolo nu e exclus, țara e a tuturor… Că Alba Iulia nu e Blaj, asta e clar pe orice hartă.

Lasă un comentariu

Top