Duminică, ora 20:00 FCSB – CFR Cluj. Relansarea luptei la titlu sau adio titlu pentru trupa lui Toni Petrea

0

Duminică, cu începere de la ora 20.00, pe Național Arena, se vor întâlni în derby-ul etapei cu numărul 22, ocupanta locului 2, FCSB și lidera la zi a campionatului României, CFR Cluj.

Va fi o partidă decisivă pentru echipa bucureșteană, în lupta pentru titlul de campioană la finalul sezonului.

În cazul unei victorii diseară, FCSB se poate apropia la 7 puncte de liderul CFR Cluj.

De partea cealaltă, dacă echipa antrenată de Dan Petrescu, se va impune în derby, se va distanța la 13 puncte în fața echipei din Ghencea, iar ardelenii vor lua o opțiune importantă spre un nou titlu de campioană.

Înaintea meciului direct, între cele două echipe este o diferență de 10 puncte. Elevii lui Dan Petrescu au acumulat 57 de puncte, ajungând la 9 victorii consecutive fără gol primit, în timp ce jucătorii lui Toni Petrea au înregistrat 7 succes și două remize în ultimele 9 partide, având 47 de puncte.

În pauza de iarnă, oficialii FCSB-ului, nu au transferat nici un jucător, lucru care nu s-a mai întâmplat de acum 13 ani, din sezonul 2008 -2009.

În schimb, oficialii din Gruia, au fost foarte activi pe piața transferurilor, la echipa antrenată de Dan Petrescu, sosind Dugandzici (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Negruț (Chindia) și repatrierile lui D. Paraschiv (FC Voluntari) și Itu (Dinamo).

În tur, CFR Cluj s-a impus în Gruia, cu scorul de 4-1, prin reușitele lui Omrani, Sigurjonsson, Deac și Alibec.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top