DOCUMENT : Cum a MINȚIT Nelu Tătaru în declarațiile privind DECAPITAREA unui spital în plină criză medicală

0

Declarația ministrului sănătății cu privire la schimbarea managerului Spitalului Orășenesc Câmpeni în plină pandemie de COVID 19 amplifică starea de tensiune a personalului medical. Nelu Tătaru, a anunţat, sâmbătă, la Iaşi, că va trimite Corpul de Control la spitalele din Câmpeni, judeţul Alba, după ce a primit mai multe sesizări privind activitatea din cele două unităţi medicale.


“Nu a fost o schimbare, a fost o prelungire. Am cerut o informaţie de la comunitatea locală, am cerut o informaţie de la personalul medical. Sunt sesizări multe. ” a subliniat Tătaru


Deși ministrul sănătății a precizat că a cerut informații de la personalul medical, Consiliul Medical al Spitalului Orășenesc Câmpeni arată printr-un document oficial că nu au fost consultați în acest sens.


„În cadrul întâlnirii s-a discutat situaţia numirii unui nou manager interimar, într-o perioadă de criză sanitară, fără consultarea corpului medical.” – se arată în document.


Documentul reprezintă minuta şedinţei de Consiliu Medical susținută sâmbătă 2 mai la Câmpeni. La respective întâlnire au participat 11 din cei 12 membrii ai Consiliului Medical al spitalului, cu specificația că medicul absent a avut un motiv întemeiat să nu se prezinte. Este vorba despre un medic specialist neurolog, din Camerun.
Contactat telefonic directorul medical al Spitalului Orășenesc Câmpeni, doctorul Dan Șenilă, a confirmat întrunirea Consiliului Medical pentru a lua la cunoștință schimbarea conducerii.
Corpul medical al Spitalului Orășenesc Câmpeni își va desfășura și de acum înainte activitățile respectând toate procedurile și protocoalele implementate la nivelul unității noastre”, se mai arată în documentul semnat de doctorii din Consiliul Medicilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top