Daniel Zdrânc : Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare.

0

Un conoscut om de afaceri din Alba Iulia se alătură echipei PSD. Anunțul făcut de Daniel Zdrânc punctează reformarea clasei politice și nevoia unor oameni de valoare care să întregească o echipă de management pentru a lupta împotriva efectelor economice provocate de pandemia de COVID 19.

Un antreprenor de succes din Alba Iulia a intrat astăzi în echipa PSD!Un manager de succes știe să administreze, să explice, să integreze, să influențeze și să perfecționeze.

Experiența ta valorează mult pentru noi iar de astăzi facem echipă!După atâta distrugere e momentul să #construim! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare. Avem cea mai mare inflație din ultimii 10 ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile.

O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie.PSD are ca prioritate promovarea pachetului cu 10 măsuri sociale, economice și sanitare care țin de viața și sănătatea românilor.Împreună putem face mai mult!Bine ai venit în echipa #PSD! – a precizat Daniel Zdrânc

Distribuie

Lasă un comentariu

Top