Dan Motreanu, audiat la Direcția Națională Anticorupție

0

Joi dimineaţa, la ora 10.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns un prim-vicepreşedintele PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor Dan Motreanu.

dan-motreanu_95775100A trecut exact o săptămână de când DNA a anunţat că Motreanu este urmărit penal pentru infracțiunile de folosirea influenței și autorității conferite de funcția de conducere într-un partid politic, în scopul obținerii pentru altul a unui folos necuvenit, spălarea banilor.

Dan Motreanu este audiat în dosarul finanţării campaniei electorale a PNL Buzău din 2008, dosar în care este deja anchetatat George Scutaru, fost lider al deputaţilor PNL şi fost consilier al lui Iohannis. Totul a pornit de la un denunţ al lui Cristinel Bîgiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

Dan Motreanu provine din vechiul PNL, fiind unul dintre apropiaţii lui Crin Antonescu, trecut în vara anului trecut în tabăra lui Iohannis. La doar 45 de ani, liberalul este la al treilea mandat de deputat, fiind ales în judeţul Călăraşi.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top