CupruMin Abrud stă pe un BUTOI de PULBERE. Nicolae Turdean , noul director general, își intoxică angajații cu baliverne ieftine.

0

Nici nu s-a instalat bine în fotoliul de director general  al CupruMin că Nicolae Turdean creează nemulțumiri în rândul angajaților. Sute de muncitori ai Companiei amenință cu proteste dacă nu le sunt respectate condițiile salariale și drepturile bănești aferente depășirii producției.

cuprumin-cupru-min Sindicaliștii de la cariera din Roșia Poieni sunt revoltați pe atitudinea directorului Nicolae Turdean  și au cerut ca acesta să meargă în mijlocul lor să reglementeze situația.

 ” Suntem intrigați de modul în  care noul director vede problema financiară în ceia ce privește depășirea normelor de producție. Acest domn a dat cu bățul pentru îchiderea mineritului iar acum vine aici să facă pe bunul manager ” – spune unul dintre sindicaliști pentru Monitorul de Alba.

” Nu putem fi deacord cu planurile acestui individ. Dacă este nevoie ieșim în stradă și vom rămâne în stradă cât este nevoie pentru a ne salva” – a spus revoltat un alt sindicalist.

Nicolae Turdean este cunoscut ca fiind unul dintre artizanii închiderii mineritului în România . Faptul că politica a ajuns să se ocupe de resursele minerale ale țării iar un fost șef al ANRM ,cu două dosare aflate în cercetare, conduce o companie minieră fără nici o remușcare, poate spune multe despre viitorul CupruMin.

De ce Mihai Tudose , actualul ministru al Economiei, îl susține cu tărie  pe Turdean, în ciuda eșecurilor profesionale și de ce apele de la CupruMin au trebuit să fie tulburate, sunt doar întrebări care ne duce cu gândul la un nou plan de privatizare … mort din fașă.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top