CSM Unirea Alba Iulia, primele transferuri ale iernii

0

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, locul 4 în Seria 9 din Liga 3, se mișcă pe piața transferurilor.

Clubul din Cetatea „Marii Uniri”, a anunțat joi, că a obținut semnăturile fotbaliștilor Paul și Emanuel Codrea și Ionuț Grozav, acestea fiind de altfel, primele trei achiziții ale iernii reușite de „alb-negrii”

Fundașul Ionuț Grozav, în vârstă de 33 de ani, a fost transferat de Unirea de la conjudețeana și colega de serie, Metalurgistul Cugir.

Ionuț Grozav ajungea la echipa de la „poalele Drăganei” în 2019, alături de Păcurar și Vitinha.

Ionuț Grozav este fratele internaționalului român Gigu Grozav (Petrolul Ploiești), acesta fiind format în academia de fotbal al celor de la Unirea Alba Iulia.

Emanuel Codrea, fotbalist care poate evolua pe postul de fundaș, și-a prelungit înțelegerea cu CSM Unirea Alba Iulia, jucătorul fiind împrumutat de la echipa din Superliga, UTA Arad.

Paul Codrea ajunge la CSM Unirea Alba Iulia, sub formă de împrumut, de la formația de Liga 3, ACB Ineu.

„Zi plină în birourile din Stadionul Cetate! Astăzi, lotul Unirii a primit primele întăriri. Așa cum v-am obișnuit, noi nu ieșim cu zvonuri, noi vă oferim date certe.

Au semnat contracte pentru a deveni jucătorii Unirii, trei jucători care se vor alătura lotului. Ionuț Valer Grozav, fundaș, ex-CS Metalurgistul Cugir, fost unirist, produs al clubului nostru, se întoarce acasă, venind cu experiența sa și cu dorința de a pune umărul la reconstrucția echipei.

Emanuel Gheorghe Codrea, fundaș stânga, împrumutat de la UTA în prima parte a campionatului, când și-a câștigat locul de titular în echipă și a fost selecționat la naționala U19, a semnat pentru a continua alături de noi.

Paul Anton Codrea, fundaș dreapta, împrumutat de la ACB Ineu, junior de perspectivă se alătură fratelui său, pentru a întări defensiva echipei. Le urăm succes și la cât mai multe victorii în tricoul alb-negru!

De pe acum anunțăm că avem discuții și cu alți jucători.

Vă vom ține la curent cu noutățile pe măsură ce vom concretiza discuțiile și vom semna contractele cu aceștia. Ținem aproape!”, a fost mesajul postat pe pagina de CSM Unirea Alba Iulia, pe pagina de socializare a clubului.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top