CS Ocna Mureș și –a aflat adversarele pentru barajul de promovare în Liga 3: Soda se va duela cu echipe din Harghita și Brașov

0

Vineri, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor de baraj pentru accederea în Liga 3.

Conform Hotărârii Comitetului de Urgenţă din 11 mai 2020, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2020/2021, 14 echipe câştigătoare ale mini-grupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB, informează FRF.

Conform aceleiaşi hotărâri, fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă.

Câştigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj va primi dreptul de a evolua în ediţia 2020/2021 a competiţiei Liga 3.

Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga 3 nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga 3 sezonul 2020/2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.

În urma tragerii la sorți, campioana Ligii 4 Alba, CS Ocna Mureș, va avea ca adversare în mini –grupa de baraj, campioanele aceluiași eșalon fotbalistic, din județele Harghita și Brașov.

În acest moment, în Harghita pe primul loc se află CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni, iar prima poziție în clasamentul Ligii 4 din Brașov, este ocupat de Precizia Săcele/ Corona Brașov.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top