Consiliul Județean Alba premiază MASACRAREA Pădurilor din România

0

În plin scandal legat de masacrarea pădurilor românești Consiliul Județean Alba premiază compania cu cel mai puternic export din județ. Holzindustrie Schweighofer primește distincția pentru recunoaștere și susținere la categoria” Cele mai mari valori ale exporturilor companiilor cu capital străin din judeţ.” în cadrul galei „Best of Business”


La doar două săptămâni după ce sute de oameni au protestat în fața Ministerului Mediului din Viena, față de tăierea pădurilor din România de compania austriacă Schweighofer, Consiliul județean Alba mulțumește Holzindustrie pentru implicare și le acordă o distincție prin care le apreciază valoarea exporturilor de masă lemnoasă din România.
În timp ce străinii transmit lumii mesajul „Save Romanian Primary Forest”, Consiliul Județean Alba se închină în fața austriecilor de la Schweighofer într-un cadru festiv.


Banii corporației Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România, au hrănit politicieni, funcționari și afaceriști cu probleme penale iar Consiliul Județean Alba le mulțumește.
Un ultim protest al românilor din diaspora a avut loc chiar în această săptămână împotriva celor de la Holzindustrie Schweighofer la Sebeș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top