Consiliu de administraţie nou la compania Cupru Min Abrud. Foști angajați ai societății pe lista conducerii administrative

0

Un nou consiliu de administraţie urmează să activeze la compania Cupru Min Abrud. O parte din membrii, foști angajați ai societății își vor etala experiența în conducerea administrativă a companiei de la Abrud.


Noii membrii ai CA de la Cupru Min sunt: Ionel Georgescu, Cristian Ioan Bandol (celebru avocat, apropiat domnului Florin Roman), Ștefan David (fost angajat al Cupru Min, actualmente pensionar), Amariei Sorinel David (pensionar tot din Cupru Min) și Gheorghe Chiriță. Sursele noastre spun că un al treilea pensionar din Cupru Min, Eugen Colda, ar prinde și el o funcție în jurul noului Consiliu de Administrație.


Compania minieră de la Abrud pregătește în această perioadă documentația pentru vânzarea unei noi cantități de concentrate, actualul contract cu compania Trafigura din Singapore, se află la final.
Din păcate nici în acest an, Cupru Min Abrud nu a făcut nici un pas pentru modernizarea liniei de flotație atât de necesară în producția concentratului. Prioritățile conducerii politice au fost dezvoltarea resursei umane pe modelul clientelismului.

Mișcarea de personal fără experiență din interiorul companiei de stat a născut multe discuții și nemulțumiri în rândul angajaților care spun că astfel de obiceiuri se practicau doar pe vremea fostului director Marin Ștefan.

Cupru Min Abrud este unul dintre cei mai importanţi angajatori din zona Munţilor Apuseni, având aproximativ 600 de angajați. Acționar unic este statul român.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top