Cel mai nou magazin alimentar și-a deschis porțile la Alba Iulia. Market Micești, un concept nou atât pentru albaiulieni cât și pentru locațitățile învecinate.

0

foto : Sergiu Dăian

Cel mai nou magazin alimentar și-a deschis porțile la Alba Iulia.  Este vorba de Market Micești, situat în cartierul Micești pe strada Zlatnei la intersecție cu Scărișoara.

Un nou magazin independent de produse alimentare vine în sprijinul albaiulienilor, focusat pe multe produse unice, direct de la producători, Market Micești, reușește să se adapteze ușor într-o piață a consumatorilor tot mai pretențioasă.

” Market Micești se doreşte a fi un nou format de magazin care îşi propune să ofere consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum. Suntem orientaţi către preţuri mici, oferte cât mai bune şi o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse de calitate  consumatorilor noștri. ” – a spus Ștef Ioan Pavel, administratorul magazinului.

Cu un concept de design dedicat marilor supermarket-uri,Market Micești se încadrează ușor în pretențiile  consumatorilor.  Prin poziția bine situată magazinul se adresează atât albaiulienilor cât și celor din localitățile situate pe DN 74 care vor să evite aglomerația orașului.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top