Ce avem de câștigat dacă alegem sisteme de închideri terase cu sticlă?

0

Iubim terasa casei pentru sentimentul de împlinire pe care ni-l oferă atunci când ne relaxăm alături de membrii familiei și de prieteni. De aceea, confortul în această încăpere trebuie să fie cât mai mare, temperatura trebuie să fie optimă, iar praful și insectele să nu existe sub nicio formă.

Pentru ca toate aceste aspecte să fie îndeplinite, cea mai bună soluție o reprezintă sistemele de închidere pentru terase sau balcoane cu panouri de sticlă. Fiind metode eficiente de izolare a acestor spații, atât din punct de vedere fonic, cât și termic, acestea aduc avantaje multiple proprietarilor, avantaje care se mențin pe termen mediu și lung.

Cu ajutorul acestor sisteme de închidere pentru balcon sau pentru terasă ne putem bucura de spațiul nostru preferat chiar și atunci când condițiile meteorologice sunt nefavorabile, fiind protejați de panourile securizate de sticlă. Mai mult decât atât, acestea contribuie la eficientizarea consumului energetic, permițându-ne astfel să reducem costurile cu sistemele de încălzire sau cu cele de răcire.

Câștigurile unei case ce dispune de o terasă izolată cu panouri de sticlă

Prin închiderea unui balcon cu sticlă, sau a unei terase, cei care au de câștigat sunt proprietarii, căci ei se vor bucura de aceste spații de relaxare. Câștigurile sau beneficiile sunt atât de ordin estetic, cât și de ordin funcțional.

Astfel, dacă vorbim despre aspectul exterior, prin montarea unor sisteme de închideri de terase cu sticlă, spațiul va părea aproape imediat mai mare și mai luminos. Profilul de aluminiu sau cel special, cu rupere termică, vopsit în câmp electrostatic, va asigura un grad superior de izolare termică și fonică, iar astfel atmosfera din interiorul terasei închise va fi ideală. Acest spațiu nou creat va fi atât de bine izolat încât în interiorul său poate fi montat chiar și un uscător de rufe sau poate fi decorat cu flori colorate și mobilier confortabil din ratan.

Aducând în discuție terasele de dimensiuni impresionante, continuăm cu avantajele de ordin estetic, pe care le vom completa cu cele de ordin funcțional și practic. Astfel, acolo unde spațiul permite, în cadrul unei terase închise se poate monta o piscină, o masă de ping-pong sau alte obiecte destinate relaxării. Acest lucru presupune ca echipa de muncitori care montează sistemul de închidere pentru terase să fie profesionistă și să dispună de experiența necesară pentru a realiza lucrarea ca la carte, astfel încât piscina din interior să fie protejată pe tot parcursul anului.

Acum, referitor la câștigurile de ordin funcțional, un prim avantaj al balcoanelor sau al teraselor închise cu panouri de sticlă este izolarea termică optimă de care se vor bucura proprietarii. Acest avantaj este resimțit mai mult în cazul apartamentelor de bloc, ce dispun de un mic balcon care în trecut a fost izolat cu un sistem deficitar. Atunci, un sistem de închidere pentru balcon cu sticlă va transforma complet balconul. Acesta va părea mai spațios, va fi mai bine aerisit și mai bine luminat, iar camera care dă spre acesta va beneficia de mai multă lumină naturală. De asemenea, această cameră va avea în permanență temperatura optimă, fiind ferită de frigul din timpul iernii și de căldura excesivă din timpul verii.

Sistemul de închidere pentru balcon are un preț foarte avantajos, dacă ne gândim la numeroasele avantaje pe care le aduce proprietarilor. Desigur, acesta nu este standard, ci poate varia în funcție de dimensiunea și structura balconului/terasei. De aceea, nu trebuie să alegem aceste soluții în funcție de preț, ci în funcție de seriozitatea și notorietatea firmei producătoare, dar mai ales în funcție de propriile noastre interese și nevoi.

Rom Decor – soluții complexe de închideri pentru terase și balcoane

Cu peste 16 ani de experiență pe piața din domeniu din România, Rom Decor s-a perfecționat în producerea unora dintre cele mai fiabile, rezistente și elegante sisteme de închideri pentru terase și balcoane.

Răspunzând în foarte mare proporție cerințelor clienților, compania aduce garanția unor soluții de excepție pentru izolarea spațiilor de relaxare. Indiferent de forma și dimensiunea acestora, pe site-ul companiei, rom-decor.ro, sunt disponibile trei soluții versatile de închideri pentru terase cu sticlă glisantă: Gemini Confort, Gemini Thermo Protect și Gemini Slide, fiecare dintre ele fiind concepute cu sticlă termoizolantă securizată, cu sistem de autoblocare a panourilor de sticlă și cu roți brevetate, care absorb șocurile și oferă o sliențiozitate maximă.

Așadar, oricine este în căutarea unor modalități durabile și eficiente de izolare a terasei sau a balconului, este sfătuit să arunce un ochi pe site-ul companiei și să descopere beneficiile aduse de serviciile acesteia.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top