Când legea este doar o opțiune la CJ Alba, un vicepreședinte își deleagă singur atribuțiile președintelui

0

Banal deja, în fond vorbim despre Consiliul Județean Alba, unde luăm act de faptul că legea este trecută pe persoană fizică și interpretată după bunul plac. Așadar am trăit să vedem și cum un vicepreședinte își deleagă de la domnia sa citire atribuțiile președintelui Consiliului Județean Alba.
Și cum nimănui nu-I pasă ce se întâmplă în instituțiile publice și cum organul de control, Prefectura Alba, este condusă de un liberal apolitic, dispozițiile Consiliului Județean pot încălca oricând codul administrativ, care este doar o opţiune pentru șmecheri.


Vicepreședintele PSD Alba, Daniel Zdrânc, a făcut public un document de unde reiese că tovarășul Marius Hațegan în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, dă o dispoziție prin care își deleagă singur, lui însuși, atribuțiile președintelui.
Deși la art. 191, al.7 este prevăzut în mod expres că „Președintele Consiliului Județean poate delega, prin dispoziție… atribuțiile vicepreședinților”. Iar la art. 157 al. 3 este statuat că: „este interzisă sub delegarea atribuțiilor”.


Întrebat despre cum comentează documentul Daniel Zdrânc spune că: ” În mod normal această decizie nu trebuia să treacă de controlul prefecturii și fiind nelegală toate actele emise în baza ei sunt nule de drept. Dar daca nu e un caz izolat ci o practică?”
Rămâne să vedem dacă Instituția Prefectului Alba are curajul să atace această dispoziție data de un liberal irefutabil, vicepreședinte al CJ Alba

Distribuie

Lasă un comentariu

Top