A crescut numărul de cazuri de COVID 19 în Alba:18 infectări în ultimele 24 de ore. Nu sunt înregistrate focare Noi în județ

0

 Alba înregistrează, joi, un număr semnificativ de infectări: 18 de cazuri în 24 de ore.

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID 19, a ajuns în Alba, la un total de 727 de cazuri.

Dintre acestea, un total de 509 persoane au fost declarate vindecate.

Din păcate un număr de 32 de persoane, au pierdut lupta cu coronavirusul.

În Alba, au fost prelucrate în total 542 de teste (373 la DSP și 169 la SJU). Numărul total de teste efectuate în județ a ajuns la 41.383.

PRECIZARE: Deși județul Alba raportează astăzi 18 cazuri noi COVID-19, este posibil ca în urma finalizării anchetelor epidemiologice și a analizei comune DSP – INSP 4 dintre ele să fie scăzute și reatribuite altor județe având în vedere că, deși persoanele au domiciliul în Alba Iulia (3) și Cluj (1), locul de infectare este în alte județe. Întrucât cele 4 persoane s-au testat în Alba ele vor fi raportate momentan aici, existând posibilitatea că ulterior să fie făcută o corecție în acest sens.

Potrivit, DSP Alba, majoritatea cazurilor noi depistate astăzi sunt contacti de familie ai unor cazuri din trecut, care au dezvoltat simptome medii și ușoare și au solicitat testare. La această dată NU AVEM FOCARE NOU ÎN JUDEȚ, CELE VECHI FIIND CONSIDERATE STINSE.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top