UPDATE : Cine este barbatul care a lovit si talharit cu BRUTALITATE o tanara de 20 de ani

1
In noaptea de 17/18.11.2018, politia a fost sesizata de către un  reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni. In urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenta

Tânăra, in vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit. Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

Scene incredibile au fost surprinse de camerele de luat vederi ale unui bloc din Alba Iulia. O tanara a fost lovita cu salbaticie de un individ, fiind apoi talharita.

Imaginile au aparut pe retelele de socializare, fiind mediatizate cu scopul de a-l prinde pe faptas.

Referitor la aceasta speță va informam ca sunt efectuate cercetari, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Politistii din Alba Iulia au retinut un suspect care a fost adus la sediul IPJ Alba
Potrivit unor surse, barbatul de aproximativ 30 de ani este recidivist, fiind eliberat de curand de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Aiud. Acesta a mai avut condamnari pentru tentativa de viol si talharie.
Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top