Specialiștii DSP au propus CJSU intensificarea măsurilor de supraveghere și izolare în Ciuruleasa.

0

La ora actuală în jud Alba au fost identificate 33 cazuri pozitive COVID-19. 11 din 33 de cazuri sunt înregistrate într-o comună din județ, având legătura epidemiologica între ele, astfel încât, ca urmare a anchetei epidemiologice, specialiștii DSP au propus CJSU intensificarea măsurilor de supraveghere și izolare la domiciliu a persoanelor din comuna, pentru a evita răspândirea atât în localitatea respectiva cât și în localități învecinate.

La această oră vorbim de măsuri suplimentare preventive conform procedurilor naționale. Ancheta epidemiologică va fi extinsă la nivelul întregii comune, fiind în curs de derulare. Pe măsură ce ancheta va releva informații noi, de interes public acestea vor fi transmise pentru o comunicare transparentă.

”Testarea la laboratorul DSP Alba continua, este cea mai buna metoda de pretejare a populației, identificarea cazurilor pozitive și izolarea acestora. Ne apropiem cu pași repezi de 1000 de teste efectuate.” a precizat Alexandru Sinea – director DSP Alba

Distribuie

Lasă un comentariu

Top