Sebeș: S – a trezit cu un hoț în casă. Autorul jafului, a fost reținut de polițiști

0

Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sebeș, a a tras o sperietură sora cu moartea în noaptea de marți spre miercuri.

Trezit din somn, proprietarul locuinței, a dat nas în nas cu un hoț care îi căuta prin lucruri.

Prin în flagrant, hoțul a reușit să fugă, nu înainte să sustragă de la victimă, suma de 200 lei și un card bancar.

În dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 03,45, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sebeș, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Acesta le-a spus polițiștilor că s-a trezit din somn și a găsit în locuință un individ, care căuta într-un dulap. Pentru a-și asigura scăparea, individul l-ar fi îmbrâncit, provocându-i leziuni ușoare la un braț.

Acesta ar fi reușit să sustragă suma de 200 de lei și un card bancar.

Cu ajutorul semnalmentelor puse la dispoziție de victimă, o echipă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș a identificat, pe strada Dorin Pavel din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea faptelor.

Asupra tânărului de 23 de ani, din comună Șona, județul Alba, a fost găsit cardul bancar sustras de la victimă.

Din cercetări a rezultat că tânărul este bănuit și de săvârșirea, la data de 25 mai 2021, a furtului sumei de 100 de lei, din sertarul unui magazin din Sebeș, când ar fi profitat de neatenția angajaților magazinului.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt, iar în cursul zilei de azi, 9 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top