Scutul Pădurii. 232 de metri cubi de material lemnos confiscaţi în urma unui control la o societate comercială

0

Poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au continuat controalele la societăţile ce au ca obiect de activitate exploatarea, depozitarea, prelucrarea şi transportul materialului lemnos.  De la o societate din Sebeş au fost confiscaţi 232 de metri cubi de material lenos, ca urmare a nerespectării condiţiilor legale privind exploatarea şi transportul.

lemne confiscate

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Alba, au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Sebeş, ce are ca şi obiect de activitate prelucrarea lemnului, ocazie cu care au constatat că reprezentanţii societăţii au încălcat prevederile Hotărârii de Guvern 470 din 2014 ce reglementează expedierea şi transportul materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancţionată contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 lit. a din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar a fost luată măsura confiscării cantităţii de 232 metri cubi de material lemnos.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top