Reținut de polițiști pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție

1

Un bărbat din Roșia Montană a fost reținut luni de către polițiștii din Abrud, pentru acte de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Reținerea pentru 24 de ore a bărbatului în vârstă de 40 ani vine după ce luni după-amiază acesta și-ar fi agresat din nou soția.

La data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie de 37 de ani, din comună Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost lovită și amenințată de către concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.

Polițiștii au emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa și de domiciliu și au întocmit un dosar penal, pentru violență în familie amenințare.

După câteva ore, polițiștii au fost sesizați că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a revenit la locuință și a amenințat-o cu moartea, pe femeie.

Față de acesta a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 decembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top