“Polițist pentru totdeauna”: Mihai Runcan fost luptător la Serviciul pentru Acțiuni Speciale a ieșit la pensie

0

Mihai Runcan, fost luptător timp de 18 ani în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, este, începând de astăzi la pensie.

Un moment special pentru polițistul de carieră, care acum este la pensie, a fost despărțirea de colegi și de partenera sa din misiunile speciale, căţeluşa Cera.

“Voi rămâne mereu polițist și luptător. Bucăți din sufletul meu au rămas peste tot, pe acolo. Vă doresc sănătate și zile frumoase!” Este mesajul colegului nostru Runcan Mihai, pentru care ziua de azi, 15 ianuarie 2021 a fost ultima zi de muncă.

Mihai are 50 de ani, iar în ultimii 18 a fost luptător la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

A participat, alături de colegii săi, la sute de misiuni, iar în ultimii 5 ani parteneră de misiune i-a fost Cera, cățelușa din rasa Malinois Belgian specializată în căutarea de explozivi.

Între cei doi s-a creat o legătură specială și chiar dacă a lăsat-o pe mâinile bune ale unui coleg care o iubește în egală măsură, Mihai a promis că o s-o viziteze cât de des o să poată.

Îi urăm să fie sănătos și să aibă parte de pensie lungă și îi mulțumim pentru că a fost un polițist și un coleg exemplar, care s-a remarcat prin curaj și modestie”, este mesajul transmis de colegii săi din cadrul IPJ Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top