Piața Cetății, Municipiul Alba Iulia: Sărbătoarea Muzicii. Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel, SymPhoenix și Gașca Zurli

0

În Piața Cetății, situată în Cetatea Alba Carolina, din municipiul Alba Iulia, va avea loc în acest wekeend, un nouă ediție a evenimentului Sărbătoarea Muzicii.

Pe scena din Piața Cetății, vor urca în cele trei zile de concert, artiști ca Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel, SymPhoenix.

Cei mici, vor avea și ei parte de distracție și surprize, pregătite de către Gașca Zurli.

Într-o lume muzicală marcată de dominația comercialului și a mediocrității, „Sărbătoarea muzicii” devine o pledoarie minunată pentru un week-end lipsit de constrângerile ritmurilor care ne inundă auzul de pe toate frecvențele radiourilor. Și cum timpul este cel mai bun critic în lumea artelor, vă propunem la Alba Iulia, între 17 și 19 septembrie 2021, o rețetă rafinată de muzică și muzicieni care au trecut proba vremii și a vremurilor.

Vor fi trei zile de bucurie, de ordine în haosul sunetelor, o negare a convenționalului, cu o densitate a orchestrației care va transforma fiecare minut într-o operă de artă, într-o aventură marcată de distincție și creativitate.

„Weekend-ul viitor va fi de neratat. Vă invit să redescoperiți linii melodice familiare, într-o interpretare nouă, în acorduri reînsuflețite de voci remarcabile. Sărbătoarea muzicii este unul dintre cele mai elevate și apreciate evenimente din Alba Iulia, care, anul acesta, va reuni nume de prim rang ale scenei muzicale românești” – Gabriel Pleşă, primarul municipiului Alba Iulia.

Accesul publicului la concerte, va fi liber, cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data spectacolelor.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, concertele se vor muta în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Programul dedicat Sărbătorii Muzicii, va fi următorul:

Albă Iulia, Piața Cetății

Vineri, 17 septembrie:

19.00: Recital The Puzzles

Concert extraordinar Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel, acompaniază Big Band-ul Radio, dirijor: Ionel Tudor
Sâmbătă, 18 septembrie:

19.00: Concert SymPhoenix – un proiect muzical marca Phoenix, acompaniază Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Oltenia, dirijor: Bogdan Vodă

Duminică, 19 septembrie

11:00: Spectacol muzical pentru copii: Gașca Zurli

19.00: Concert Rock the Symphony: Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijor: Remus Grama.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top