Percheziții în Alba, la o grupare specializată în infracțiuni de furt și tăinuire. Trei persoane au fost conduse la audieri

0

Miercuri dimineața, în județul Alba, au fost efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, șase percheziții, la o grupare specializată în infracțiuni de furt și tăinuire.

Membrii relei, au sustras unt din cadrul unei societăți din domeniul fabricării produselor lactate, iar pe urmă aceștia îl vindeau pe rețelele de socializare.

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, toate în județul Alba, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de furt și tăinuire.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că un bărbat de 55 de ani, din județul Alba, angajat al unei societăți comerciale specializată în prelucrarea laptelui, ar fi sustras unt, pe care, cu ajutorul a două tinere, de 26 și 31 de ani, l-ar fi valorificat, ca urmare a postării unor anunțuri pe rețelele sociale.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate produse lactate în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracțională.

Cele 3 persoane vizate de anchetă au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au participat polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. Cercetările sunt continuate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top