Acuma răsfoiți: perchezitii Alba

Eveniment

0

Joi dimineață, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Albă Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat o serie de percheziții în Municipiul București și șase județe din România: Sibiu, Vâlcea, Hunedoara, Dolj, Ilfov, Călărași, pentru destructurarea unui grup infracțional, specializat în fraudă informatică și spălare de bani.

Eveniment

0

În această dimineață, polițiștii din Blaj, au efectuat percheziții la sediul primăriei din comună Roșia de Secaș, și la șapte domicilii ale unor persoane, care erau bănuite de infracţiunile de abuz în serviciu și sustragere sau distrugere de înscrisuri.

Eveniment

0

Joi, polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au efectuat 12 percheziții, la persoane bănuite că ar fi tăiat, fără drept și ar fi sustras arbori din fondul forestier național, iar, pentru acoperirea faptelor, ar fi folosit avize de însoțire false.

Eveniment

0

Joi dimineaţă, poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziţii domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals informatic și înșelăciune.

Eveniment

0

În această dimineață, polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, efectuează 12 percheziții, la persoane bănuite că ar fi tăiat, fără drept și ar fi sustras arbori din fondul forestier național, iar, pentru acoperirea faptelor, ar fi folosit avize de însoțire false.

Eveniment

0

Joi dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 32 de percheziții la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi din municipiul Bucureşti.

1 2 3 4