Percheziții în Alba Iulia, la o rețea de spărgători de locuințe. Trei persoane conduse la audieri

0

Joi dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au efectuat cinci percheziții domiciliare în județul Alba, la persoane bănuite de furturi din locuințe.

În urma perchezițiilor efectuate de polițiști, trei persoane au fost conduse la audieri, la sediul IPJ Alba.

La data de 10 octombrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 5 percheziţii, toate în județul Alba, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. 

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2021 ar fi sustras, din 12 locuințe, bunuri ( televizoare, bijuterii, laptopuri, mașini de tuns iarba, scule), în valoare de aproximativ 50.000 de lei. 

Trei persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. 

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigații criminale, participă polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top