Percheziții efectuate de DIICOT, în județele Alba și Cluj, la persoane suspecte de trafic de droguri

0

Polițiștii și procurorii din cadrul DIICOT Alba, au efectuat miercuri, patru percheziții, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma perchezițiilor, două persoane din Ocna Mureș, au fost reținute și conduse la audieri, oamenii legii confiscând trei kilograme de cannabis.

Miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că două persoane din Ocna Mureș ar fi procurat droguri de risc și mare risc, de la persoane din județul Cluj, pe care le-ar fi transportat și comercializat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3 kilograme de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie și recipiente cu urme vegetale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al jandarmilor.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top