Patru cămine pentru bătrâni, societate comercială, sediul unei primări și centru de recuperare, noile focare de COVID – 19 din județ

0

Șase focare de COVID -19 sunt active în acest moment la nivelul județului Alba, aici fiind testate pozitiv pentru noul coronavirus 75 persoane, a anunțat, sâmbătă, Direcția de Sănătate Publică Alba.

Potrivit reprezentanților DSP Alba, cele șase focare sunt distribuite astfel: trei așezăminte sociale, două fiind situate în orașul Ocna Mureș, aici fiind depistate 25 respectiv 6 cazuri, și unul în localitatea Unirea, unde au fost depistate 4 cazuri de persoane infectate cu COVID – 19.

Un focar nou de coronavirus a fost descoperit și la sediul Primăriei din orașul Ocna Mureș, unde trei angajați ai instituției, au fost confirmați că fiind infectați cu coronavirus.

Un alt focar a fost descoperit la sediul sucursalei de furnizare a apei potabile în județul Alba – APA CTTA, aici 5 angajați ai instituției, au fost confirmați că fiind infectați cu COVID – 19.

Un focar mai vechi, dar în continuă creștere este cel de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Galda, unde pe lângă persoanele confirmate anterior ca fiind infectate cu coronavirus, au fost depistate în urma testelor efectuate alte 40 de persoane infectate cu coronavirus.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top