Organizatorii Untold au anunțat o listă nouă de artiști

0

Organizatorii festivalului Untold au anunțat noi artiști care vor urca pe scene în perioada 4-7 august 2022.

Credit imagine : Untold

Cea de-a șaptea ediție a festivalului va avea pe scene unii dintre cei mai mari DJ ai lumii. Hardwell revine la Untold, după ce a avut o perioadă de pauză de patru ani, iar pentru anul 2022 a ales doar patru festivaluri din lume la care participă : Untold, Ultra Music, Tomorrowland și Creamfields. Din 2013 până în 2018, Hardwell a fost mereu în turnee. În 2017 a fost la Cluj-Napoca, pe scena principală a festivalului Untold, iar în septembrie 2018 a luat decizia de a nu mai participa la evenimente o perioadă.

Credit imagine : Untold

Alok, Lost Frequencies, Steve Aoki, Vini Vici, Amelie Lens, Maceo Plex, Mathame, Borgore, Malaa, Netsky, Princess Nokia, Markus Schulz sunt doar unii dintre artiștii anunțați de organizatori.

Credit imagine : Untold

Steve Aoki, DJ-ul care face din orice apariție pe scena Untold un adevărat spectacol, completează line-up-ul pentru cea de a șaptea ediție. Anul trecut acesta a avut un moment special împreună cu Delia, prezentă pentru prima dată la Untold, un moment special susținut de Netflix, alături de DJ-ul japonez.

Pentru Lost Frequencies experiența Untold a însemnat reunirea familiei, la ediția din 2021 fiind însoțit de părinții săi. Belgianul a declarat că și-a dorit să își aducă mama la un festival.

Steve Aoki și Delia

Distribuie

Lasă un comentariu

Top