Intervenție DIFICILĂ pentru pompierii din Alba Iulia. INCENDIU la o bucătărie de vară în Tecșești. Un copil a fost rănit.

0

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit, duminică noaptea,  cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din comuna Întregalde. Intervenția a fost una dificilă din cauza drumului inaccesibil autospecialelor de intervenție.

Duminică noaptea ISU Alba a primit un apel pe 112 despre un incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Tecșești comuna Întregalde.Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru stingerea incendiului care se manifesta la nivelul anexei gospodărești(bucătărie de vară), cu posibilitate de extindere la locuință aceasta fiind în proximitatea anexei gospodărești. În urma incendiul a fost afectată anexă gospodărească și locuința pe aproximativ 80 mp. A fost o victimă de sex feminin, minoră, cu arsuri de 4% la membrul superior. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt circuit electric.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top