Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează că programul de lucru cu publicul al Serviciului Ordine Publică a fost suspendat. Cererile pot fi transmise pe email sau prin poştă.

0

Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV şi pentru a evita aglomerarea spaţiului comun de primire a solicitărilor la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, începând de azi, 17 martie, programul cu publicul la Serviciul Ordine Publică a fost suspendat.

Dosarele de licenţiere, proiectele tehnice şi documentele necesare eliberării atestatelor pot fi trimise prin postă, la adresa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, P-ţa Ion I.C. Brătianu, nr. 1A, Alba Iulia sau prin email.

Persoanele care au nevoie urgentă să facă dovada obţinerii atestatului, în vederea angajării, se vor adresa angajatorului, care la rândul său va contacta Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul de Ordine Publică la nr. de telefon: 0258806161, interior: 20213 sau pe adresa de email: ordinepublică@ab.politiaromana.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reiterează recomandarea adresată cetăţenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităţilor de poliţie doar dacă acest lucru este absolut necesar şi să respecte indicaţiile primite de la poliţişti şi afişate în spaţiile de primire a publicului.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top