Hai România! Duminică, ora 19:00 Liga Națiunilor: Norvegia – România. A doua deplasare consecutivă pe tărâm nordic

0

Naționala României va întâlni, duminică, cu începere de la ora 19:00, selecționata Norvegiei. Meciul care va conta pentru etapa 3 din Liga Națiunilor, se va disputa pe arena Ullevaal, din capitala Norvegiei, Oslo.

Echipa națională antrenată de Mirel Rădoi, a pierdut joi, calificarea la Campionatul European de Fotbal de anul viitor, după înfrângerea suferită în Islanda, scor 2 – 1.

În schimb în Liga Națiunilor, tricolorii sunt liderii grupei 1, după primele două meciuri disputate, cu patru puncte, obținute după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1 – 1, și victoria obţinută cu Austria, scor 3 – 2.

Norvegia, adversara pe care România o întâlnește duminică, a reușit să strângă trei puncte, obținute după victoria la scor 5 – 1 cu Irlanda de Nord.

În schimb, norvegienii au înregistrat și o înfrângere în această grupă, 1 – 2 pe terenul Austriei.

Norvegia a avut și ea aceeași soartă ca selecționata României, nordicii au pierdut calificarea la Campionatul European de Fotbal de anul viitor, după înfrângerea înregistrată pe teren propriu, în fața Serbiei, scor 1 – 2.

UEFA a decis ca o brigadă din Slovacia să arbitreze meciul pe care echipa națională a României îl va juca împotriva Norvegiei, duminică, 11 octombrie, ora 19.00, în Liga Națiunilor.

Astfel, duelul care are loc în Liga Națiunilor o să fie arbitrat de o brigadă din Slovacia, iar la centru se va afla Ivan Kruzliak, un arbitru de 36 de ani.

Centralul delegat de UEFA la meciul Norvegia – România va fi ajutat de asistenții Tomas Somolani și Branislav Hancko, iar arbitru de rezervă este Filip Glova.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top