Acuma răsfoiți: SJU Alba Iulia

Local
0

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a acordat, pe timpul evoluției pandemiei de COVID-19, o atenție deosebită pacienților oncologici, plecând de la concluzia certă că aceștia prezintă un risc mult mai mare de a dezvolta foarte rapid complicații respiratorii severe, îndeosebi dacă au suferit intervenții chirurgicale sau au efectuat chimioterapie în săptămânile precedente.

Social
0

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a reluat de luni, 18 mai 2020, activitatea în policlinică, respectiv consultațiile medicale în regim ambulatoriu, cu respectarea obligatorie a unor măsuri de protecție. Având în vedere actualul context epidemiologic, solicităm înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.

Eveniment
0

Județul Alba are un al doilea caz confirmat de coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani din orașul Teiuș care s-a prezentat vineri la secția de primiri urgențe a Spitalului Județean Alba. Acesta ar fi avut simptome asemănătoare cu cele produse de COVID 19, așadar a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul testului, a fost anunţat sâmbătă seara, fiind declarat pozitiv.