Acuma răsfoiți: Pro România

Politică

0

Am spus-o și o voi spune mereu. Nu mă voi substitui medicilor și specialiștilor din sistemul de sănătate. Dar nu pot să nu remarc o realitate evidentă: a doua carantină, fără nicio speranță și fără un PLAN coerent al guvernului LuCOVID va provoca în sine boli mult mai grave decât boala în sine.

Politică

0

Încă o surpriză în politica județeană. Deși cei mai mulți îl dădeau cu sacii în căruța PNL, senatorul Daniel Breaz (ex-PSD) a mutat surprinzător pe tabla de șah în tabăra lui Victor Ponta. Mai mult, acesta se pare că va prinde chiar locul 1 pentru Camera Deputaților, un loc pentru care s-au pus în mișcare rotițele unui tren imens, cu un puternic miros avicol care se pare că i-a cam închis inclusiv gura lui Tăriceanu.

Politică

1

Câți dintre voi nu v-ați plâns de drumuri proaste? Câți ați fost nevoiți să stați cu orele în trafic? Câți ați văzut munți de gunoaie? Câți ați căutat, în zadar, un loc de muncă? Iar lista ar putea continua, la nesfârșit, cu problemele din sistemul de sănătate, din cel de educație și-atâtea altele.

Politică

0

Ne mai desparte puțin timp de momentul în care, pentru o zi, puterea este exclusiv a cetățeanului. În 27 septembrie, dumneavoastră trebuie să decideți, în mod liber și așa cum vă dictează conștiința, cui veți transmite această putere, pentru a ne reprezenta în următorii 4 ani și în mâinile cui vom lăsa Alba Iulia.

1 2 3