Acuma răsfoiți: Horațiu Florea

Politică

1

Câți dintre voi nu v-ați plâns de drumuri proaste? Câți ați fost nevoiți să stați cu orele în trafic? Câți ați văzut munți de gunoaie? Câți ați căutat, în zadar, un loc de muncă? Iar lista ar putea continua, la nesfârșit, cu problemele din sistemul de sănătate, din cel de educație și-atâtea altele.

Politică

0

Nu vă rețin mult, mai ales că sunt omul care nu promite, ci garantează. O știți, mai ales cei cu care am interacționat în plan profesional și uman. Iar „ecuația” pe care trebuie să o rezolvăm, e cât se poate de simplă: ce facem în 27 septembrie? Fiindcă eu, unul, la fel ca majoritatea dintre voi, refuz să mai fac parte din eterna „generație de sacrificiu”.

Politică

0

Alegerile pentru Consiliul Județean Alba vor stabili traiectoria economică, socială, și nu numai, care va avea un impact major asupra fiecăruia dintre dumneavoastră, în următorii 4 ani. În aceste condiții, votul pe care trebuie să îl dați în luna septembrie trebuie să meargă înspre oameni care sunt capabili să ofere proiecte pragmatice, în baza unei viziuni pe termen scurt, mediu și lung.