Duminică, ora 20:30 Derby de România: CFR Cluj – FCSB. Se relansează lupta la titlu?

0

CFR Cluj și FCSB, se vor întâlni duminică, cu începere de la ora 20:30, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa 5 a play-off-ului Ligii 1.

Cu un succes în Gruia, FCSB se poate apropia la doar 2 puncte de clujeni, iar lupta pentru titlu va fi relansată.

În jurul partidei de la Gruia, a fost un interes imens, derby de România se va disputa cu „casa închisă”, toate biletele puse în vânzare pentru partida de astăzi, fiind epuizate încă de luni.

CFR Cluj este liderul play-off-ului, cu un total de 45 puncte, ardelenii acumulând 2 victorii, o remiză și o înfrângere.

În etapa trecută, echipa pregătită de Dan Petrescu, a pierdut la limită, scor 3-2, partida cu Universitatea Craiova.

CFR Cluj schimbă pentru prima dată în această ediție de campionat portarul, Bălgrădean va fi titular în locul lui Otto Hindrich.

FCSB vine în Ardeal, cu o singură variantă: aceea a victoriei, „roș- albaștrii” fiind în acest moment la doar 5 puncte în spatele CFR -ului.

În cele 4 etape din play-off, FCSB a înregistrat 3 victorii și o înfrângere.

Etapa trecută, trupa din Ghencea s-a impus pe teren propriu, scor 4-0, în fața celor de la FC Voluntari.

Prin victoria de sâmbătă seara, de la Constanța, Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB.

CFR a câștigat ultimele 5 partide directe de pe teren propriu cu FCSB. Cel mai recent duel a avut loc în toamnă, când ardelenii se impuneau cu 4-1.

Seria confruntărilor directe de la Cluj fără înfrângere pentru gazde a ajuns la 12. Ultimul succes al roș-albaștrilor pe terenul CFR-ului a venit în 2014, când s-a impus cu 1-0. Unicul gol al partidei era înscris la acea vreme de Cristi Tănase.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top