Bărbat reținut pentru provocarea unui accident rutier, aflând – se sub influența alcoolului

0

Un bărbat din comună Bucerdea Grânoasă, județul Alba, a reținut de polițiști, fiind suspectat că a fost implicat în urmă cu 2 zile, într-un accident în zona localității Crăciunelul de Jos, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

La momentul producerii accidentului rutier, bărbatul se afla la volan, sub influența alcoolului, etilotestul arătând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“La data de 14 ianuarie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din comună Bucerdea Grânoasă, județul Alba, care este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și tulburarea ordinii și liniști publice.

 În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 13 ianuarie 2021, în jurul orei 12,30, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Crăciunelul de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă, din sens opus, de un bărbat de 40 de ani, din comună Bucerdea Grânoasă.

Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a început să se manifeste agresiv, adresând injurii și cuvinte jignitoare celor prezenți la locul producerii incidentului.

Azi, 15 ianuarie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top