Bărbat din județul Hunedoara, reținut de polițiștii din Alba, pentru violență în familie

0

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Hunedoara, a fost reținut de către polițiștii din municipiul Alba Iulia, pentru următoarele 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Bărbatul este acuzat ca si – ar fi agresat fosta concubină și pe fiica acesteia, după o discuție purtată în contradictoriu.

La data de 26 aprilie 2021, în jurul orei 22.00 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din comuna Blăjeni, județul  Hunedoara, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Se pare că, în seara zilei de duminică, 25 aprilie 2021, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat fosta concubină și pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top