Acuzatii grave la adresa Elis Pavaje! Ce au furat hotii de la familia Gotea?

0

Foarte multe sesisazi la adresa firmei Elis Pavaje din Sebes Petresti, patronata de familea Gotea, tatal Elisiu si cei doi fii Vasile si Emil. Iata o parte dintre acestea.
Locuitorii cartierului Micesti din Alba Iulia acuza firma Elis Pavaje ca masinile incarcate cu balastru, de la balastiera din zona raului Ampoi, le distruge drumurile si terenurile si au sesizat Garda de Mediu Alba. Comisarii urmeaza sa verifice in aceste zile daca firma detine aprobarile necesare si efectueaza legal exploatarea nisipului din zona.( vezi foto) IMG_2771 IMG_2777
Peste 50 de localnici de pe strada 1 Mai, din Sebes, sunt revoltati de traficul intens si de viteza cu care circula prin zona unde viteza este de 50 de kilometri la ora,masinile si camioanele ( inclusiv cele de la Elis Pavaje) si au cerut de urgenta montarea unor benzi din cauciuc care sa limiteze elanul vitezomanilor.(Vezi tabelele semnate)
Cutean Ioan, din Petresti, strada 8 Martie nr 29 reclama si el,Primariei Sebes ca, din cauza masinilor de mare tonaj ale firmei Elis Pavaje, viata celor care locuiesc aici a devenit un calvar si cere, de urgenta, redirectionarea circulatiei pe alte artere rutiere.(vezi foto sesizare)
Reprezentantii Primariei Sebes sunt si ei nemultumiti de prestatia celor de la Elis Pavaje. In data de 1 octombrie 2015 le-au dat Ordinul de inceperea lucrarilor (vezi facsimil) la pista de biciclete dintre Sebes si Petresti iar lucrarile nu erau incepute nici in data de 14 octombrie, in conditiile in care termenul de finalizare era de doua luni. Noi nu credem dar gurile rele spun ca familia Gotea este prietena cu penelistul democrat Mircea Hava si Elis Pavaje nu ar fi prea interesata de lucrarile comandate de primarul pesedist Alexandru Dancila.
Am aflat si noi ca hotii au spart casa familiei Gotea si, persoane mascate au furat bani, bunuri si bijuterii in valoare de aproximativ 465.000 de lei, putin peste o suta de mii de euro si le intelegem supararea dar credem ca toate aceste sesizari trebuie urgent rezolvate. Vom reveni.image (1) image (2) image (3) image (4) image (5) image

Distribuie

Lasă un comentariu

Top