100 … de zile pentru Sebeș !

0

Mai sunt 100 de zile și orașul Sebeș va avea un nou primar. Sunt adevărate lupte de gherilă între liderii partidelor politice pentru a-și propune candidații. Unii câștigă alții sunt șantajați și aruncați în colțurile politicii sub urbane practicate în orașul cu cel mai mic șomaj din România.

Este clar că orașul are nevoie de o schimbare și de această dată nu de oameni politici. La Sebeș este nevoie de un manager bun, un om care să administreze un municipiu ca Sebeș , un om care să știe că Fondurile Europene au rolul lor într-o bună strategie de dezvoltare.

Este așadar un moment important, un moment de reflecție, în care sebeșenii au șansa să schimbe orașul și viitorul acestuia.

Lista candidaților este lungă, au de unde alege. Partidele și-au aruncat cocoșii în luptă, însă mesajul pare să fie unul șters.

Am observat în umbră o candidatură timidă, un mesaj interesant și parcă menit să-i scoată pe sebeșeni din amorțeala grijilor de zi cu zi.

nicolaie matei ziar

” Am decis acum doi ani să candidez la funcția de primar. Și, timp de doi ani, am dovedit constanța în gândul meu, ambiție în demersurile mele pentru acest obiectiv, m-am poziționat, cred eu, cum trebuie în această luptă, arătând zi de zi, săptămână de săptămână, că e nevoie de o mare schimbare. Sebeșul stă pe loc de prea mulți ani !”  

Sebeșul  de acum nu se deosebește cu nimic de Sebeșul anului 2004, când, totul era încremenit în proiect și nu se mișca nimic. Dacă acum 12 ani, nimeni nu dădea drumul la investiții, așa, că nu aveau ei chef, azi, aceiași oameni politici  țin Sebeșul în loc deoarece  nu mai au nici ei chef să facă treabă, diferența dintre perioade făcând-o clica de interese din jurul banului public

 Stimați sebeșeni , Administrația nu a avut NICIODATĂ respect pentru localnicii orașului . Nu îi înțelege. Nu le știe nevoile, frământările, pur și simplu nu vă cunoaște pe cei mai mulți dintre dumneavoastră, cei care le călcați pragul cu problemele zilnice. – a scris Nicolaie Matei pe pagina sa de socializare.

Nicolaie Matei, un personaj care a stat la baza dezvoltării orașului Sebeș, un personaj care a stat ani la rând pe buzele miilor de sebeșeni care foloseau brad-urile crescute de acesta. S-au auzit și s-au vorbit multe despre Nicolaie Matei, însă foarte puțină lume îl cunoaște cu adevărat. Crescut într-o familie simplă acesta știe să aprecieze omul și tot ce este omenesc. A luat-o de la zero de multe ori însă mereu a reușit să ajungă în topul celor mai buni.

Nicolae Matei, prin munca din ultimii ani s-a ”brand-uit”  un opozant al administrației locale. A demonstrat că sistemul este gândit împotriva cetățeanului.  E trist că ditamai consilierii locali  sa fie rușinați de un simplu cetățean, e bine pentru că se întâmplă acest lucru, fiindcă oamenii fac deja diferența între oamenii de acțiune reali și politicienii mincinoși și blatiști din Sebeș , cei care se ascund patru ani după scaune.

 

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top