Zeci de județe din România sub COD GALBEN! Vizibilitate redusă pe șosele

1

Centrul Infotrafic anunţă că traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe şosele din ţară din cauza ceţii dense. Meteorologii au prelungit codul galben de ceaţă pentru 16 judeţe, până la ora 11.00.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11.00, ceaţa va persista în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Tulcea, Giurgiu, Călăraşi, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Braşov, Sibiu, Covasna, Braşov, Timiş şi Arad.

Vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de emtri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul auto se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe artere rutiere din ţară.

Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţe precum: Alba, Bacău, Buzău, Brăila, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Giurgiu, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov,  Gorj, Harghita, Olt, Neamţ, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 100 şi 150 de metri, iar din cauza ceţii, porturile Constanţa Nord şi  Constanţa Sud Agigea au fost închise traficului maritim şi fluvial.

”Pentru a preîntâmpina producereaunor evenimente rutiere nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”, anunţă Infotrafic

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top