Violență în familie la Aiud: Un bărbat și – a bătut iubita, până a ajuns la spital

0

Polițiștii din municipiul Aiud, au emis un ordin de protecție provizoriu, și un dosar penal pentru violență în familie, pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna localitate.

Bărbatul este acuzat că pe fondul unui conflict spontan, acesta și – a agresat fizic iubita, iar în urma agresiunii, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La data de 19 decembrie 2021, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliței Municipiului Aiud au intervenit la o locuință din municipiu, ca urmare a faptului că un bărbat și-a agresat concubina.

Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 19,30, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, și-ar fi agresat partenera de viață, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire nu a fost necesară internarea în spital.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top