VIDEO : Zeci de jucători profesionisti și amatori din întreaga lume prezenți la Golf Club Paul Tomiță

0

Week-end de gală la Pianul de Jos, unde are loc în perioada 8-10 iunie, prima ediție a competitiei PRO-AM Golf for Everyone, la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița . 17 jucători profesionisti de golf au jucat în flight-uri cu câte 4 jucători amatori, acordându-se cecuri pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro.

Jucătorii profesionisti de top înscriși în competiția lansată de Asociatia Golferilor Profesioniști sunt: Dimitri Chaynes, Austin Curtis, Mus Deboub, Duncan Muscroft, Stephan Nussbaum, Gustavo Barrios Rivas, Peter van der Toch, Andrei Badita, Dragos Bădiță, Ovidiu Brebene, Radu Cârtina, Iulian Coman, Daniel Ionescu, Gheorghe Luță,  Mircea Stoica și Gabriel Toader.

Duminică, 10 iunie, vine rândul juniorilor pentru care Asociația Golferilor Profesioniști a creat competiția Golf for every Kid, etapa Kids Golf Tour Romania, Ediția I.
Este prima ediție a acestei competiții, care se dorește o tradiție de acum încolo, iar alegerea primului teren de golf privat din inima țării drept gazdă nu e întâmplătoare. În anul centenar se aduce astfel tribut marelui Paul Tomiță, cel care a adus acest sport în atenția românilor.

Clubul de golf Paul Tomița din Pianu de jos Județul, Alba a fost înființat în 22 Februarie 1995, ca și parteneriat public privat, moment în care s-a concesionat întreaga suprafață de 70 ha.

În prima fază terenul a avut 9 green-uri (până în anul 2002), iar de atunci sunt 18 green-uri…întinse peste dealuri cu stejari seculari răsfirați pe întreg parcursul.

 

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top