VERDICT : CRIMĂ ! Anchetatorii continuă cercetările în cazul de omor din Alba Iulia . O femeie a fost omorâtă și fiul acesteia bătut crunt în propria casă

1

Moarte învăluită în mister într-un cartier din Alba Iulia. O femeie de 81 de ani a fost găsită fără viaţă în curtea  casei cu lovituri la cap, iar fiul acesteia a ajuns la spital cu leziuni grave.

Nu se ştie deocamdată ce s-a întâmplat în gospodăria celor doi, sau dacă cineva  a intrat peste ei. Poliţiştii şi procurorii au împânzit zona şi adună probe pentru a desluşi ce s-a întâmplat.

Anchetatori Alba

 

 

Sâmbătă dimineața , o rudă s-a îngrijorat când a văzut că mama şi fiul nu răspundeau la telefon. Când a ajuns la ei, pe femeia de 81 de ani a găsit-o fără viaţă în curte, iar pe băiatul acesteia rănit grav la cap  închis în baia din casă, fiind în stare de șoc . Femeia locuia cu băiatul ei, inginer constructor  de mai mulţi ani, iar cunoscuții  exclud varianta unui scandal în familie deoarece cei doi se înţelegeau bine.

Procurorii şi zeci de  poliţiştii  adună probe pentru a afla ce s-a petrecut în casa celor doi. Cert este că rezultatele autopsiei spun că femeia a murit în urma mai multor lovituri cu un corp dur în zona capului.

Din primele cercetări, se pare că lucrurile din casă nu erau răvăşite, aşa că ipoteza unui jaf este puţin probabilă, dar procurorii nu exclud deocamdată nicio variantă.

Distribuie
Top