Urmărire în trafic în Cugir: Un șofer cu o mașină cu numere false și fără permis de conducere, nu a oprit la semnalul polițiștilor

0

Un șofer din Cugir, nu a oprit joi, la semnalul polițiștilor și a încercat să scape cu fuga pe străzile din municipiu.

Șoferul a reușit să scape de oamenii legii, abandonându-și mașina.

Motivul fugii șoferului, a fost acela că acesta nu avea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea, avea numere de înmatriculare false.

La data de 19 mai 2022, în jurul orei 12,30, polițiștii de ordine publică din Cugir au efectuat semnal regulamentar pentru oprire unui autoturism care avea plăcuțe provizorii de înmatriculare. Conducătorul acestuia a ignorat semnalul, continuându-și drumul. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar autoturismul a fost găsit, abandonat, pe raza localității Vinerea.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, iar din cercetări a rezultat că acesta, un tânăr de 18 ani, din Cugir, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul pe care l-a condus nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta sunt atribuite altui autovehicul.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Cercetările sunt continuate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top