Un bărbat din județul Sibiu arestat pentru 24 de ore, după ce le – a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

0

Oprit pentru un control în trafic, un bărbat din comuna Săliște, județul Sibiu, a încercat să păcălească oamenii legii, şi le-a prezentat acestora un permis de conducere italian fals.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost arestat de către oamenii legii, pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, la data de 16 iulie 2021, în jurul orei 0,00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe DN 1, în zona intersecției cu DJ 106 I, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Săliște, județul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar documentul italian, prezentat de acesta, pentru a demonstra dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ar fi fals.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și uz de fals și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top