Societatea DPL Alba depășită complet de situație în cazuri de forță majoră!

1

Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice , Daniel Zdrânc și prefectul județului Alba au efectual o vizită de lucru pe mai multe drumuri județene și locale pentru a verifica modul în care autoritățile locale și-au făcut treaba în perioada de Cod Portocaliu de ninsoare și viscol.

Mai multe sectoare de drumuri naționale au fost închise, din cauza zăpezii, drumurile județene au fost și ele impracticabile.

În Alba traficul a fost  blocat parţial, pe anumite sectoare de drum, datorită neglijenţei și lipsei de organizare a drumarilor.

” Astăzi împreună cu Prefectul Județului Alba ,domnul Dănuț Hălălai am făcut o inspecție în teren a modului în care se efectuează activitățile de deszăpezire pe drumurile județene dar și la nivelul municipiului Alba Iulia.Am constatat că cei de la DPL ( firmă a Consiliului Județean) sunt complet depășiți de situație , pe multe drumuri județene nu s-a intervenit la timp, sau chiar deloc, îngreunând astfel circulația. 
Și în Alba Iulia s-a intervenit cu întârziere pe drumurile principale, iar pe multe din cele secundare nu s-a intervenit deloc. În jurul școlilor zăpadă peste tot, trotuarele sunt ca și în anii trecuți, pline de gheață.
Mai jos public lista cu utilajele care ar trebui să lucreze în Alba Iulia, și vă invit să verificați dacă sunt la datorie” – a postat pe rețelele de socializare Daniel Zdrânc vicepreședinte ANRSC

Vicepreședintele  ANRSC a ținut să precizeze că nici măcar stada dinspre Consiliul Județean nu a fost curățată.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top